Komtaş ve BI Technology güçlerini birleştirdi


Gündem 19.06.2021 14:30:00 0
Komtaş ve BI Technology güçlerini birleştirdi

Komtaş, uçtan uca veri ve analitik çözümleri sunma vizyonu kapsamında BI Technology’nin %100 hissesini devraldı.

İSTANBUL (İGFA) - İş zekası çözümleri alanında faaliyet gösteren yerli teknoloji şirketi BI Technology, 8 uzmanlık merkeziyle Türkiye’nin öncü veri ve analitik ekosistemlerinden Komtaş bünyesine katıldı.

30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Komtaşın veri yönetim ve yönetişimi, veri ambarı, ileri analitik, yapay zeka, güvenlik analitiği, risk analitiği gibi birçok alanda sunduğu uçtan uca teknoloji, çözüm ve hizmetlerin arasına, BI Technology’nin iş zekası çözümlerinin de eklendiği duyuruldu.

Komtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yüksel Çomak, şirketlerin artık uçtan uca tüm hizmetleri tek noktadan temin etmeyi tercih ettiğini gördüklerini belirterek, bu noktada iş zekası alanında 20 yılın üzerinde saha deneyimi bulunan BI Technology, Komtaş ekosisteminde yer alan veri, analitik ve yapay zeka çözümlerinin tamamlayıcı bir parçası olarak pazara çıktığını söyledi. Çomak, BI Technology’nin Komtaş ekosistemine katılmasının ağırlıklı finans, güvenlik, sigorta, sağlık, perakende, üretim, telekomünikasyon, medya, kamu, ulaşım ve BT sektörlerindeki müşterilerimize daha güçlü bir ekiple ve bütünsel bir yaklaşımla hizmet sunulmasının önünü açacağını kaydetti.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak