Korkunç Kaza otomobil TIR'ın altına girdi: 5 ölü (3)


Gündem 9.03.2021 21:03:00 0
Korkunç Kaza otomobil TIR

Antalya karayolunun Yakabağı mevkisinde yabancı plakalı TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin Ayşe İkiz, damadı Savaş Alaca, kızı Ümmühan Alaca, torunu Emir Alaca ile ağabeyi Mehmet Serter olduğu öğrenildi.


Antalya karayolunun Yakabağı mevkisinde yabancı plakalı TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin Ayşe İkiz, damadı Savaş Alaca, kızı Ümmühan Alaca, torunu Emir Alaca ile ağabeyi Mehmet Serter olduğu öğrenildi. Savaş Alaca ve ailesinin Kaş ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde, Ayşe İkiz'in Kalkan Mahallesi'nde, Mehmet Serter'in de Bezirgan Mahallesi'nde oturduğu belirlendi.

KAZA HASTA ZİYARETİ DÖNÜŞÜ OLDU

 
Bu arada kazanın hasta ziyaret dönüşü meydana geldiği ortaya çıktı. Otomobilde yaşamını yitiren Ayşe İkiz'in diğer çocuğundan olan torununun Fethiye'de bir hastanede ameliyat geçirdiği ve ailenin hasta ziyaretinden dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.Öte yandan Ayşe İkiz'in yaklaşık 1 yıl önce eşini şeker hastalığından, kardeşi Mehmet Serter'in de eşini aynı dönemde kanser hastalığından kaybettiği belirtildi.

Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya),


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu