Korkusuz Korkak filmi gerçek oldu! Çanakkale’de öldü diye babasını defnettiler, hastanede görünce şok oldular! (ÖZEL HABER)

Çanakkale’de "Korkusuz Korkak" filmi gerçek oldu, yaşanan olay pes dedirtti. Çanakkale 18 Mart Üniversite Hastanesi’nde Recep Çelik ismindeki iki hastanın isim benzerliği büyük karışıklığa neden oldu. "Öldü" diye babasını annesinin mezarının yanına defnet


Gündem 8.04.2021 00:30:00 0
Korkusuz Korkak filmi gerçek oldu! Çanakkale’de öldü diye babasını defnettiler, hastanede görünce şok oldular! (ÖZEL HABER)
ÇANAKKALE (İGFA) – Çanakkale 18 Mart Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören Recep Çelik (96), aynı isim ve soyisim benzeri olan ve korona tedavisi gören başka hasta ile TC Kimlik numaraları karıştırılmasından dolayı büyük bir yanlışlık yapıldı. Kemal Sunal’ın başrolünü üstlendiği “Korkusuz Korkak” filmindeki gibi aynı ismi taşıyan iki kişiden Recep Çelik, korona tedavisi gördüğü Çanakkale 18 Mart Üniversite Hastanesi’nde vefat etti. TC Kimlik numaralarının yanlış işlendiği olayda, diğer hastanın oğluna bilgi verilerek babasının koronadan vefat ettiği bildirildi.
Recep Çelik’in oğlu Hilmi Çelik, cenazeyi hastaneden alarak annesinin yanına defnetti. Olayla ilgili konuşan Hilmi Çelik, “Babam, yaşlıydı ve kronik rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi görüyordu. Hastaneden telefon geldi ve babamın hayatını kaybettiğini söylediler. Ben de babamın cenazesini teslim alıp annemin yanında yerini satın aldığımız mezara defnettik” dedi. BAŞHEKİM, HASTANEYE ÇAĞIRIP ÖZÜR DİLEDİ ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muammer Karaayvaz’ın kendisini arayarak hastaneye çağırdığını ifade eden Hilmi ve Hüseyin Çelik, “Hastanede Başhekimin odasında babamı görünce şok oldum. İnanamadım. Başhekimi Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, kimlik numarasının karıştırıldığını, bunun için özür dilediğini söyledi. Ben de ‘biz kimi defnettik annemin yanına’ dedim. O da ‘aynı isim benzeri başka hastayı’ dedi. Üzüntü ve sevinç bir arada oldu. Duruma inanamadık” ifadelerini kullandı. ÖLMEYEN DEDESİ İÇİN 7 HATİM, 41 YASİN OKUTTU Recep Çelik’in İzmir’de yaşayan torunu Cemil Ece ise, “Dedem Recep Çelik’in ölüm haberini alınca annemle birlikte yola çıktı. Küçükkuyu’ya geldiğimizde dayım Hilmi Çelik aradı, ‘Deden koronadan öldü, geri dönün, cenazeye katılamazsınız’ dedi. Biz de geri döndük. İzmir’e gelinceye kadar 7 hatim indirildi, 41 yasin okundu. İzmir’de hayır hasenat yaptık. Evimizde yine dualar okunurken Hilmi dayım aradı ve dedemin ölmediğini söyledi. Halen daha şoktayız” diye konuştu.
Film gibi yaşanan olay sonrası cenazenin mezardan çıkarılarak gerçek sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı