Kuru meyvenin yol haritası dijital belirlenecek


Gündem 26.05.2021 08:30:00 0
Kuru meyvenin yol haritası dijital belirlenecek

Uluslararası Kuru ve Kabuklu Meyveler Kongresi dijital yapılacak.

İSTANBUL (İGFA) - Dünya genelinde kuru ve kabuklu meyvelerin yol haritasının çizildiği Kuru ve Kabuklu Meyveler Kongresi (International Nut and Dried Fruit Council-INC) bu yıl 25-27 Mayıs 2021 tarihleri arasında pandemi nedeniyle online gerçekleştirilecek. 750 firma ve kuruluş temsilcisinin üyesi olduğu Kuru ve Kabuklu Meyveler Kongresi (INC)nde, her yıl farklı bir ülkede yaptığı kongrelerde ürünlerin üretim ve tüketim durumları ve tahminlerine ilişkin istatistikler, ticarete etki eden konular, genel tanıtım çalışmaları, kuru ve kabuklu meyvelerin insan sağlığına katkılarına yönelik bilimsel çalışmalar ele alınacak.
Uluslararası Kuru ve Kabuklu Meyveler Konseyi (INC) Türkiye Büyükelçisi Ahmet Bilge Göksan, 70’in üzerinde ülkeden 800’den fazla fındık ve kurutulmuş meyve sektörü şirketinin Uluslararası Kuru ve Kabuklu Meyveler Konseyi (INC)’ne üye olduğu söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı