Kuyumcuların ‘düğün’ bayramı


Gündem 24.07.2021 10:00:00 0
Kuyumcuların ‘düğün’ bayramı

Kilis Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Zafer Bilik, geçtiğimiz yıl düğünlerin iptal edilmesi ve pandemi sürecinden dolayı çok sıkıntı çektiklerini yeni normalleşme ile birlikte düğün sezonunda açılması ile işlerin açıldığını dile getirdi.

KİLİS (İGFA) - Kurban Bayramı münasebetiyle düğün, nişan gibi etkinliklerde altın fiyatlarının aşağıya doğru düşmesinden dolayı altın piyasasında bir hareketliliğin olduğunu dile getiren Kilis Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Zafer Bilik yaptığı açıklamasında özetle şunları kaydetti:

"Malum yeni normalleşme ile birlikte düğün sezonları da açılmış oldu. Allah bizlere bir daha o pandemi şartlarını göstermesin. Düğün sezonunun tabi hareketliliği Kuyumcu esnafına da yansıyor. Hele hele altın fiyatlarını aşağıya doğru seyretmesinden dolayı altın almak isteyen hemşerilerimiz altına alıyorlar.

Buradan bir çağrıda bulunarak altın almak isteyen hemşerilerimiz Kurban Bayramı bereketi ile aşağıya doğru seyreden Altın fiyatlarından istifade ederek altın almalarıdır."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı