Limak Enerji, ISO 50001 belgeli ilk tedarik şirketi oldu

Limak Enerji, enerji yönetimi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar ile “ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi”ni alan ilk elektrik tedarik şirketi oldu.


Gündem 9.04.2021 12:30:00 0
Limak Enerji, ISO 50001 belgeli ilk tedarik şirketi oldu

BURSA (İGFA) - Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkalede 5 milyon kişiye hizmet veren Limak Enerji, çevre ve sürdürülebilirlik alanlarında gerçekleştirdiği projeler ile 2020 yılı sonundaISO 50001 Belgesini almaya hak kazandı.

ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Belgesini alan ilk elektrik tedarik şirketi olan Limak Enerji, çalışanlarının enerji farkındalığının artması için daha az karbon ayak izi ve enerji maliyetlerinde tasarruf gibi çalışmalarınısürdürmeye devam ediyor. Müşterilerine yönelik tasarruf ve verimlilik projeleri gerçekleştiren şirket, kurum içi projeleri de devreye alan şirket, çalışanlarını enerji yönetim sistemine dahil ederek verimli enerji tüketimi sayesinde dünyanın sürdürülebilirliğine ve topluma katkı sağlıyor.


Yurtta bugün hava nasıl olacak? Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Bursa Nilüfer'de sportif başarılar ödülle taçlandırıldı Bursa Nilüfer'de sportif başarılar ödülle taçlandırıldı
İzmir Karabağlar'da mesaiye 'Temizlik'te başladı İzmir Karabağlar'da mesaiye 'Temizlik'te başladı
Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.