Lüleburgaz kutlama için saatleri sayıyor

Kırklarelinin ilçesi Lüleburgaz’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan saat 20.21’de 30 ayrı noktada kurulan ses sistemleriyle İstiklal Marşı çalınacak.


Gündem 23.04.2021 10:00:00 0
Lüleburgaz kutlama için saatleri sayıyor

KIRKLARELİ (İGFA) - Kırklareline bağlı Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 30. Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler Koronavirüse rağmen büyük bir coşkuyla devam ederken, Lüleburgaz’da anlamlı bir etkinliğe imza atılacak. Bu kapsamda saatler 20.21’i gösterdiğinde Lüleburgazlılar balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı okuyacak. 

Bu doğrultuda Lüleburgaz Belediyesi kentin dört bir yanında toplam 30 ayrı noktaya ses sistemi kuracak. Saat 20.21’de bütün ses sistemlerinden eş zamanlı olarak çalınacak İstiklal Marşı’yla vatandaşlar bu coşkuya ortak olacak. 


"İsrail'in üslerimizi ve hava sahamızı kullanmasına izin verilmemeli" "İsrail'in üslerimizi ve hava sahamızı kullanmasına izin verilmemeli"
D vitamini eksikliği bile kulakta çınlama yapabiliyor! D vitamini eksikliği bile kulakta çınlama yapabiliyor!
Başkan Öntrük: Hatay'da 15 ilçeye de eşit olacağız Başkan Öntrük: Hatay'da 15 ilçeye de eşit olacağız
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Süperstar efsane şarkılarıyla Beşiktaş'a hazırlanıyor Süperstar efsane şarkılarıyla Beşiktaş'a hazırlanıyor