Malatya’da 19 Mayıs Kompozisyon Yarışması ödül töreni düzenlendi


Gündem 3.06.2021 23:00:00 0
Malatya’da 19 Mayıs Kompozisyon Yarışması ödül töreni düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye kalan öğrencilere Başkan Gürkan ödüllerini verdi.

Öğrencileri Belediye Meclis Salonu’nda misafir eden Başkan Gürkan, “Kompozisyon yarışmasında başarı gösteren ve yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve kutluyorum. Öğrencilerimizin başarılarının her konuda daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca öğretmenlerimiz ve velilerimizin sizleri yetiştirirken ilgi ve istidanıza göre bir yönlendirme yapmasını istiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetini gençlere armağan etmiştir. Yarışmada başarı olan gençlerimizi bir kez daha kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu
HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı