Malatya’da 19 Mayıs Kompozisyon Yarışması ödül töreni düzenlendi


Gündem 3.06.2021 23:30:00 0
Malatya’da 19 Mayıs Kompozisyon Yarışması ödül töreni düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye kalan öğrencilere Başkan Gürkan ödüllerini verdi.

Öğrencileri Belediye Meclis Salonu’nda misafir eden Başkan Gürkan, “Kompozisyon yarışmasında başarı gösteren ve yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve kutluyorum. Öğrencilerimizin başarılarının her konuda daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca öğretmenlerimiz ve velilerimizin sizleri yetiştirirken ilgi ve istidanıza göre bir yönlendirme yapmasını istiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetini gençlere armağan etmiştir. Yarışmada başarı olan gençlerimizi bir kez daha kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah