Malatya’da canlı hayvan pazarına ziyaret


Gündem 17.07.2021 12:00:00 0
Malatya’da canlı hayvan pazarına ziyaret

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Malatya’nın hareketli yerlerinden biri olan Canlı Hayvan Pazarı’nda Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimleri tarafından gerekli tedbirler alındı.

MALATYA (İGFA) - Vatandaşların kurban alış ve satışlarını rahatlıkla yapabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi veteriner ekipleri, Hayvan Pazarı’nda hizmetlerini sürdürürken, trafik sıkışıklığının yaşanmaması ve düzenli trafik akışı olması için Büyükşehir Belediyesi ulaşım ve zabıta ekipleri de yoğun bir şekilde görev yapıyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret edip, hayvan sahipleri ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Gürkan, satışı yapılan kurban pazarlığına da dâhil oldu.

Malatya Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Kırma, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Canlı Hayvan Pazarı’nı her sene ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Kırma, “ Evlerin eksiklikleri olduğu gibi kurumlarında bazen eksiklikleri olur. Ancak Başkanımız her zaman söylediği şeyleri yapmıştır. Başkanımızın söylediklerine ve yapacaklarına inanıyoruz. Başkanımız çiftçilerimize ve üreticilerimize sahip çıkıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor
Nilüferli karateciler madalyalarla döndü Nilüferli karateciler madalyalarla döndü
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada