Malatya’da Gündüzbey’in altyapısı yenilendi


Gündem 29.07.2021 15:30:00 0
Malatya’da Gündüzbey’in altyapısı yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi başlatmış olduğu altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Malatya genelinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

MALATYA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Malatya Geneli Muhtelif İçmesuyu ve Kanalizasyon Hattı yapım işi kapsamında Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi’ne yaklaşık maliyeti 1.5 milyon TL olan 2 bin 500 metrelik içmesuyu hattı çalışması gerçekleştirildi. Öz kaynakların kullanıldığı içmesuyu hattı çalışmasında hatları deplase edilerek 500 adet abone bağlantısı yenilendi.

MASKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların ardından Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri de 3 km’lik yolda yeni asfalt serim çalışması yapıyor. Tamamen eskiyen yolda yol kazıma işlemini yapan ekipler asfalt serim çalışmalarını da tamamlayıp daha konforlu ve ferah yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gündüzbey Mahallesinde başlatılan ve tamamlanan altyapı çalışmaları ile asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, “Gündüzbey Mahallemizde özellikle içme suyu ile alakalı sorunlar vardı. Kurum olarak içme suyu şebekesini yenilemek adına sokakların dar olmasına rağmen 2,5 km’lik alanda içme suyu şebekesi çalışmalarını yaptık. Çalışmalarımızla birlikte 500 abonemizin bağlantılarını yaptık ve devreye aldık. Yaptığımız çalışmalarımızın sonrasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımızın ekipleri asfalt çalışmalarını yapmak


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor