Malatya’da muhtarlarla son koordinasyon Pütürge’de gerçekleşti


Gündem 13.06.2021 08:30:00 0
Malatya’da muhtarlarla son koordinasyon Pütürge’de gerçekleşti

Malatyada 2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantılarının sonuncusu Pütürge İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.

MALATYA (İGFA) - Malatyada Pütürge Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı öncesinde Pütürge Kaymakamı Batuhan Taşkın’ı ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan daha sonra Pütürge İlçesi 2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısına katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Karayılan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Aluç, Pütürge Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Aslan program öncesi birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Pütürge ilçesine yapılan hizmet ve yatırımlar için teşekkür eden konuşmacılar yapılan bu hizmet ve yatırımların artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Koordinasyon toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük,  geçen yıl 96 km yolun asfaltının tamamlandığını kaydederek, "Pütürge ilçemizin nüfusu az ama coğrafyası büyük bir ilçeyiz. 68 mahalle ve 325 mezrası bulan bir ilçeyiz. İlçemizin yol ağı çok geniş sizin de yükünüz çok ağır. Bugüne kadar Pütürge’ye yaptığınız bütün hizmetler için sizlere bütün hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından da ilçemizde büyük yatırımlar yapılarak içme suyu, kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirildi" dedi. 

AK Parti İl Başkanvekili İsmail Hakkı Pekel de, halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, il genelinde yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktarırken,  MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert Pütürge ilçesinde yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü
RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi