Malatya’da Özel Harekat Merkezi’ne inceleme


Gündem 11.07.2021 15:30:00 0
Malatya’da Özel Harekat Merkezi’ne inceleme

Malatyada çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği Özel Harekat Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde altyapı, yol ve alan düzenleme çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

MALATYA (İGFA) - Özel Harekat Bölge Müdürlüğünün yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Özel Harekat Bölge Başkanı İsmail Köroğlu, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları eşlik etti. 

Özel Harekat Bölge Başkanı İsmail Köroğlu , toplamda 350 bin m2 alanda tesviye çalışması ve 5 milyon metreküp hafriyat çalışması gerçekleştirildiğini, bunun maliyeti ile 100 milyona tekabül ettiğini belirtti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise, "Doğu ve Güneydoğu bölgelerine hitap edecek, bittiğinde 4 bine yakın özel harekat polisimiz gelecek. Bunun ciddi anlamda hem bölgeye hem de Malatya’mıza ekonomik katkısı olacak. Belediyemizin destekleriyle burada bir altyapı çalışması sürüyor bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Ülkemiz ve Malatya’mız için hayırlı olur" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı