Malatya’da Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun temeli atıldı


Gündem 4.07.2021 12:00:00 0
Malatya’da Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun temeli atıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde Malatyalı İş İnsanı Rıdvan Mertöz tarafından Mehmet Buyruk Caddesinde yapılacak 24 derslikli Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş, Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve Malatyalı İş İnsanı Rıdvan Mertöz tarafından 24 derslikli Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun yapımı için imzalanan protokol sonrasında yapılacak olan okul inşaatının temeli protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımın gerçekleştiği programda atıldı.

Malatyalı İş İnsanı Rıdvan Mertöz’ün hayatının anlatıldığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmet ve yatırımların yer aldığı sinevizyon gösterimiyle başlayan temel atma töreninde 24 derslikli okulu yapımını üstlenen Malatyalı İş İnsanı Rıdvan Mertöz açılış konuşmasında okulun yapımı için yaklaşık 1,5- 2 senelik bir çalışma olduğunu dile getirdi.

Temel atma töreninde Battalgazi bölgesine yapılan yatırım için Malatyalı İş İnsanı Rıdvan Mertöz’e ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “ Bundan sonraki süreçlerde de iş insanlarımızla birlikte Malatya’mızı geleceğe hazırlama noktasında çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Malatya Valisi Aydın Baruş ise, şehirde şu anda sadece hayırseverlerimizin yaptığı 15 okul olduğunu belirtti.

Konuşmalardan sonra kesilen kurbanın ve yapılan duaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla 24 derslikli Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun temeli atıldı.


Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü