Malatya’dan ‘anı defteri’ standı


Gündem 14.07.2021 17:30:00 0
Malatya’dan ‘anı defteri’ standı

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütünün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin 5’inci yılında Malatya’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İki gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde 15 Temmuz Millet Meydanında anı defteri, karma resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

MALATYA (İGFA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma, programları kapsamında 15 Temmuz Millet Meydanında "15 Temmuz anı defteri" standı kuruldu. Hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla vatandaşların 15 Temmuzla ilgili duygu, düşünce ve anılarını yazmaları için açılan anı defterine Malatya Valisi Aydın Baruş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da duygu ve düşüncelerini yazdı.

Başkan Gürkan anı defterinde şu ifadelere yer verdi;

“Binlerce yıllık bir maziye sahip olan ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen şer odaklarının 15 Temmuz 2016 tarihinde ortaya koymaya çalıştıkları hain darbe kalkışması, amacına ulaşamadı. 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten kahraman milletimizi bir kez daha yürekten kutluyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın.”

Anı Defterinin imzalanması sonrasında katılımcı protokol, hazırlanan karma resim ve fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.


Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması