Malatya Doğanyol’da muhtarlarla koordinasyon toplantısı


Gündem 11.06.2021 18:00:00 0
Malatya Doğanyol’da muhtarlarla koordinasyon toplantısı

Malatyada Doğanyol ilçesi 2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

MALATYA (İGFA) - 2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantılarının 12’incisi, Doğanyol İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi. Doğanyol Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Conger, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Doğanyol ilçesinin bütün mahallelerindeyaptığı çalışmalardan dolayı muhtarlar ve ilçe sakinleri adına teşekkür ettiklerini belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, MASKi Genel Müdürlüğü olarak Doğanyol ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karataş, özellikle 24 Ocak’ta yaşanan deprem sonrasında depremden en çok etkilenen ilçelerden birinin Doğanyol’da kurtarma çalışmalarıyla birlikte geçici deprem konutlarıyla ilgili altyapı çalışmaları ve gerekse hasar gören yerlerin kısa sürede onarılması konusunda yoğun bir çaba sarf ettiklerini anlattı. 

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısında konuşan Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Büyükşehirin grup yollarında çalışmalarını büyük oranda tamamladığını kaydederek, Pütürge ilçesinde kurulan asfalt plenti sayesinde mahallelerin muhtelif yerlerinde de çalışmalarımız yapılacağını söyledi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesini 5 temel ilke üzerine yönettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  "Doğanyol’da birlik ve beraberliği görüyorum. Bu birlik ve beraberlik neticesinde Doğanyol yeniden inkişaf ediliyor, yeniden yapılıyor. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız depremde Büyükşehir Belediyesi olarak örnek çalışmalar sergiledik. Vatandaşlarımıza sıcak yemekler dağıtılması noktasında, enkaz altında kalanlar için anında müdahale noktasında ve diğer konularda örnek çalışmalar sergiledik" dedi.  


Kümes hayvancılığında büyüme Kümes hayvancılığında büyüme
Dünya çocukları İstanbul'da buluşacak Dünya çocukları İstanbul'da buluşacak
Türkiye’nin lojistikteki yol haritası ne olmalı? Türkiye’nin lojistikteki yol haritası ne olmalı?
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi