Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin trafiği rahatlayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Yeni Devlet Hastanesi) çevresinde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması ve hastane giriş-çıkışlarında yaşanan sorunların çözümü noktasında yeni bir aksın açılması için çalışmalar başl


Gündem 8.03.2021 15:30:00 0
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin trafiği rahatlayacak

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hastane çevresinde trafik yoğunluğunu azaltmak için Anayurt Bulvarı – Alpaslan Türkeş Bulvarı gibi yollarda yapılan çalışmaların yanında son olarak İstasyon Caddesi’nin de dört şeride çıkarılmasıyla birlikte hastane giriş ve çıkışlarında önemli bir rahatlama sağlandığını söyledi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin girişi ile hastane içi yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılan istişarelerde mutabakata vardıklarını kaydeden Başkan Gürkan, yaya vatandaşların hastaneye giriş ve çıkışlarında kullandıkları kaldırımların da oldukça dar ve kullanışsız olduğunu söyledi. Kaldırımların geniş ve kullanılır bir şekle getirilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Gürkan, "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında Anayurt Bulvarı’ndan gelen vatandaşlarımızın buraya intikal etmeleri noktasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız gerekli çalışmaları yürütecekler. İnşallah yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında vatandaşlarımızın hastaneye erişim noktasında rahatlama sağlanacaktır. Çalışmalarımızın hastane personelimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi..

 


Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek
Küflenen ekmeği tüketmeyin! Küflenen ekmeği tüketmeyin!
Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi
Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi