Gündem

Gündem Haberleri

Malatyada balıkçılar denetlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı ve hijyenikbalık tüketimini sağlamak için denetimlerini sürdürüyor.


Gündem 14.04.2021 10:00:00 0
Malatyada balıkçılar denetlendi
MALATYA (İGFA) - Malatyada yapılan denetimlerde ekipler, Kasap Pazarı içerisinde bulunan balıkçıları denetledi. İşletme kayıt belgeleri, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları, fiyat etiketleri, soğutucular, balıkların tazeliği ve boylarının standartlara uygunluğu ile balıkların sıcaklıkları ekipler tarafından kontrol edilirken; denetimler sırasında standartlara uymayan balıkçı esnaflara gerekli ikaz ve yasal işlemler uygulandı. Kontrollerin rutin bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak