Malatyada Bir Kitap da Sen Bağışla’ kampanyası

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı içerisinde bulunan gençlik merkezinde gerçekleştirilen ‘Bir Kitap da Sen Bağışla’ kampanyasına katılarak kitap bağışında bulundu.


Gündem 29.04.2021 14:30:00 0
Malatyada Bir Kitap da Sen Bağışla’ kampanyası

MALATYA (İGFA)- Program öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, kampanya dahilinde kırsaldaki öğrencilere okul, hikaye ve roman kitapları dağıtımı yapılacağını müjdelerken, "Aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki okullarımıza da bu kitaplarımız ulaştırılacak. Vatandaşlarımızın bağışladıkları kitapları makbuz karşılığında alıp okullarımıza tutanak karşılığında teslim ediyoruz. Kampanyamızı sizin bağışlayacağınız kitaplarla başlamış olacak" dedi.

Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bu kampanya ile toplanan kitaplar şehrimizde ve bölgemizdeki kitap ihtiyacı olan gençlerimize ulaştırılacak. Hemşehrilerimizden kitap kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Gürkan yaptığı konuşmanın ardından kitap bağışında bulunarak kampanyanın açılış startını verdi.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.