Gündem

Gündem Haberleri

Malatyada kadınlar pedal çevirdi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Bisiklet Çalışma Grubu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla pedal çevirerek, farkındalık oluşturdular.


Gündem 8.03.2021 14:00:00 0
Malatyada kadınlar pedal çevirdi

MALATYA (İGFA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Malatya Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu işbirliğinde bisiklet turu yapıldı. Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu ve Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisinin organizasyonunda, konsey binası önünde başlayan ve İnönü Caddesi güzergahı boyunca devam eden bisiklet turuna kadın bisikletçiler yoğun ilgi gösterdi.

Soykan Meydanı’nda açıklama yapan Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, şiddetin gölgesi altında geçmeyen, kadın cinayetlerin olmadığı kutlamalar yapmayı özlediklerini vurguladı.

Malatya Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu gönüllü üyesi Didem Ateş ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile pedal çevirdiklerini söyleyerek, "Malatyada kadınların bisiklet kullanabilecekleri elverişli yollar ve fiziki çalışmalar yeterli. Kadınlarımızı bisiklet kullanmaya davet diyor ve günlerini kutluyorum” dedi. Üyeler, bisiklet turu boyunca kadınlara çiçek takdim etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı