Malatyada kentini bilenler finalde yarıştı

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu, Malatya ile ilgili farkındalık uyandırmak amacıyla “Kendini Bil Kentini Keşfet” adı Malatya temalı bilgi yarışmasının finalini gerçekleştirdi.


Gündem 26.03.2021 18:30:00 0
Malatyada kentini bilenler finalde yarıştı
MALATYA (İGFA)- 30 lisenin yarıştığı Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan yarışmada normalleşme süreci ile birlikte final programı gerçekleşti. Çeyrek final ve yarı final aşamalarını başarılı bir şekilde geçerek finale kalan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi, Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Malatya konu başlığında Malatya’nın tarihi, kültürü, coğrafyası, mimarisi, geleneği, mutfağı, sanatı vb. konularda sorulan sorular ile kıyasıya bir mücadele yaşadılar. Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, Malatya’nın tarihi, sosyal ve kültürel dokusuna yönelik bilgilerin yer aldığı “Kendini Bil, Kentini Keşfet” bilgi yarışması ile gençlerin eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu Temsilcisi Orhan Toğrulca, “Kendini Bil Kentini Keşfet” bilgi yarışması ile amaçlarının gençlere yaşadıkları şehre yönelik bir farkındalık uyandırmak olduğunu kaydetti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı