Malatyada Özel İdare binası yerine iş merkezi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, YİKOB ile yapılan protokol çerçevesinde inşaatı başlayan Eski Özel İdare Binasının iş merkezi olacağını söyledi.


Gündem 23.04.2021 14:00:00 0
Malatyada Özel İdare binası yerine iş merkezi
MALATYA (İGFA)- Eski Özel İdare Binasının bulunduğu alanda yapımına başlanan İş Merkezi çalışmalarında incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri eşlik etti. 3 bin m2’lik alanda demir döşeme çalışmaları başladı. Yılsonuna kadar çalışmaların tamamlanarak iş merkezinin faaliyete geçeceğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Valiliğimizin ve YİKOB’un ihtiyaç duyacağı ilgili idari ofislerin yapılması ve depremden dolayı yıkılmak durumunda olan binanın enkazının kaldırılmış olması, hem de fiziki yapının ortaya çıkması ve bu fiziki yapıda hem YİKOB’un, hem Belediyemizin, hem de Esenlik ’in yararlanacak olması Malatya açısından önemli bir kazanımdır diyorum” diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi