Malatyadan Cumhurbaşkanına çağrı yaptı: "Allahına Gurban Erdoğan"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Sultansuyu Harasının bir at fiyatına bir şirkete kiraya verildiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Keskin, "Allah’ına Gurban Erdoğan" dedi.


Gündem 8.03.2021 15:30:00 0
Malatyadan Cumhurbaşkanına çağrı yaptı:

MALATYA (İGFA) - Malatyada Sultansuyu Tarım İşletmesindeki bazı sosyal tesisler ile birlikte 55 dönüm arazinin yıllık bir at fiyatına özel sektöre ihale edildiği haberleri üzerine Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin açıklama yaptı. Aynı zamanda TESK Yönetim Kurulu Üyesi olan Şevket Keskin, söz konusu gelişmeler karşısında AK Parti mensubu olduğu iddiasındaki milletvekillerinin bilgisi ve haberi olmadığını belirterek, "Çünkü bu ihaleyi yapan,  bu ihaleye izin veren bürokratlar halen görevinin başında bulunuyorsa, milletvekilleri ya doğruyu söylemiyor, ya da söyleyemiyor demektir. Siz iktidar milletvekili olacaksınız, soru işaretleriyle dolu bir ihaleden haberiniz olmayacak! Haberdar olduktan sonra da hesabını da sormayacaksınız. Böyle bir dünya yoktur" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Malatya’yı kurtarın” çağrısında bulunan Keskin, "Maalesef Malatya’da, Sayın Cumhurbaşkanımızın politika ve siyasetine, söylem ve hedeflerine uygun olmayan bir durum söz konusudur.  Malatya;  işi bilmeyen, iş üretemeyen,  ama arkalarına siyasi referans alan yeteneksiz, liyakatsiz ve kamu yararını gözetmeyen müdürlerle dolduruldu. Yanlış yapandan hesap sorulmuyor, sordurulmuyor. Kamu kurum binaları bazı derneklere verilirken, bazı kamu kurumlarının hizmet vermek için bina kiralaması, kamunun malını ve yetim hakkını korumamaktır." dedi.

"Devletin kurumu devletin hazinesinden ödenek almak için ayak oyunu yapmamalı, devletin dolayısıyla milletin parasını çarçur etmemeli" diyen Başkan Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğana mesajında şunları kaydetti: "Malatya’da herhangi bir ihale ile ilgili soru işareti sorulduğunda her zaman  ‘Bu firmayı bakanlık önerdi’ deniliyor ve topu direk Ankara’ya atıyorlar.  Sayın Cumhurbaşkanım;  Malatyalılar sizi seviyor ve her zaman zat-ı devletlerinizi  “Allah’ına Gurban” diye karşılamış ve bağrına basmıştır. Bugünde; ‘Allah’ına Gurban Erdoğan’ diyoruz ve  ‘İmdat’ diye bağırıyoruz;  ‘Malatya’yı kurtarın"


Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret
“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ