Malatyanın ticari sektörü finansa daha kolay ulaşabilecek

Vakıfbank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan ve Bölge Müdürlüğü yöneticileri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.


Gündem 6.03.2021 18:30:00 0
Malatyanın ticari sektörü finansa daha kolay ulaşabilecek

MALATYA (İGFA) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerinin Vakıf Bank’ın kredi ve avantajlarına daha kolay ulaşımı noktasında görüşmeler yapıldı. Vakıfbank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpanın da hazır bulunduğu toplantıya MTSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, Meclis Divan Kurulu Üyeleri Ayhan Altunok, Mustafa Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriye Çelebi, Meclis Üyesi Erol Ergül ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Paşahan katıldı.

Bölge müdürlüğünün Malatya’da açılmasının Malatya TSO üyelerinin krediye ve bankanın avantajlarına daha hızlı ulaşımı açısından önemli olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, kredi talep eden üyelerin taleplerinin ikinci veya üçüncü ağızdan dinlenilmesi yerine doğrudan ilk ağızdan dinlenilmesiyle kredi talebine daha hızlı yanıt verilmesi açısından da önemine dikkati çekti.

Vakıf Bank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan ise, 18 Ocak 2021 tarihi itibariyle aktif olarak çalışmalarına başladığını anımsatarak, "Bölge müdürlüğümüze Malatya ile birlikte Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illeri bağlı. Bizleri misafir eden Malatya TSO başkanımıza saygılarımızı arz ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızın önderliğinde Malatya’mız ve bölgemiz için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Bakış açımız gönüllere girmektir. Bunun için kapı kapı bütün sanayicimizi ve esnafımızı gezerek onların derdini dinleyip dertlerine derman olmak için çalışacağız" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı