Manavgat'ta 37 yaşındaki Ali Yalçın merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti


Gündem 8.06.2021 21:27:00 0
Manavgat

Aşırı alkol aldığı belirlenen 37 yaşındaki Ali Yalçın, yaya ve araç köprüsü arasında bulunan merdivenlerden düştü. Yalçın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda, aşırı aldığı alkolün etkisiyle Manavgat Köprüsü altında bulunan özel güvenlik ofisi önünde sızan Ali Yalçın (37), güvenlik elemanları tarafından bulunduğu yerden kaldırılarak uzaklaşması için uyarıldı. Güvenlik görevlilerinin yanına gelen 3 genç, şahsı tanıdıklarını, kendilerinin gitmesi için yardımcı olabileceklerini söyledi ve alkollü şahsın koluna girerek yaya köprüsü ile araç köprüsünün arasında bulunan merdivenlerden yukarı çıktı. Kısa bir süre sonra gelen sese koşan güvenlik görevlileri, az önce uzaklaşması için uyardıkları şahsı, yerde kanlar içerisinde yatarken buldu.

Ali Yalçın

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, merdivenlerden yuvarlanırken başını çarparak ağır yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, gece 23.00 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Uzun yıllardır Manavgat’ta yaşadığı, ilk yıllarda pide salonlarında fırıncı olarak çalıştığı bildirilen Yalçın’ın cenazesi, adli tabip ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı! Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı!
Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı