Manisa Alaşehir’de mezarlıklara koruma


Gündem 13.06.2021 14:30:00 0
Manisa Alaşehir’de mezarlıklara koruma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan mezarlıkların daha güvenli hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Alaşehir ilçesine bağlı Uluderbent, Örnekköy ve Toygar mahallelerindeki mezarlıklar da Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ihalesi kapsamında tel çit ile çevrilerek korunaklı hale getirildi.

MANİSA (İGFA) - Manisada mezarlıkların bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, mezarlık güvenliklerini sağlamak konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.

Kula ilçesine bağlı Gökdere ve Hamidiye mahalle mezarlıklarının ardından Alaşehire bağlı Uluderbent, Örnekköy ve Toygar mahalle mezarlıklarının da güvenli hale getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün mezarlıkların güvenliği ile ilgili hassasiyeti doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm mezarlıklarda bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle ebediyete intikal eden tüm ölmüşlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.


EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı