Manisa Büyükşehirden eğitim birimlerine ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yüz yüze eğitimin başladığı MABEM ile Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde herhangi bir sorun yaşanmaması için ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.


Gündem 13.03.2021 12:30:00 0
Manisa Büyükşehirden eğitim birimlerine ziyaret

MANİSA (İGFA) - Manisanın Sarıgöl ve Salihli ilçelerinde MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’ni ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlerle bir araya geldi. Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu’ndan oluşan heyet, Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda eğitimlerin devam ettiği MABEM’lerde eğitmenlere kolaylıklar diledi.  Koronavirüs tedbirlerine en üst seviyede riayet ederek, eğitim-öğretim hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Genel Sekreter Başkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başarı çıtasını daha üst seviyelere çekmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.


Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı
Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu
Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti
İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret