Manisa’da asfalt çalışmaları yerinde incelendi


Gündem 27.05.2021 15:00:00 0
Manisa’da asfalt çalışmaları yerinde incelendi

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Trafik ve Ulaşım ile AB ve Dış İlişkiler Komisyonlarının Büyükşehir Belediyesinin yaptığı başarılı yol çalışmalarını yerinde görmek, katkı sağlamak amacıyla il genelinde çalışma yapılması raporu üzerine, komisyon üyelerine asfalt çalışmaları yerinde anlatıldı.

MANİSA (İGFA)- İl genelinde yatırım ve hizmetlerini aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 2021 yılı için konulan bin 200 kilometre asfalt hedefi doğrultusunda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, büyük gayret gösteriyor. Trafik ve Ulaşım ile AB ve Dış İlişkiler Komisyonlarının 18.05.2021 tarih ve 1 sayılı Büyükşehir Belediyesinin yaptığı başarılı yol çalışmalarını yerinde görmek, katkı sağlamak amacıyla, ayrıca önümüzdeki yıllarda yapılacak programlara ışık tutmak, ihtiyaçları yerinde belirlemek maksadıyla, bütün il genelinde çalışmalar yapılması ile ilgili raporu doğrultusunda komisyon üyelerine Büyükşehir Belediyesinin kendi ekipleriyle yürüttüğü asfalt çalışmaları yerinde anlatıldı.

Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Trafik ve Ulaşım ile AB ve Dış İlişkiler Komisyon üyeleriyle birlikte daha sonra Büyükşehir Belediyesinin kendi ekipleriyle Erdelli Mahallesinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Daire Başkanı Kuruçay, asfalt çalışmaları ile öncesinde yapılan temel serimi, viraj düzenlemesi ve menfez yapımı gibi konularda teknik bilgileri komisyon üyelerine aktardı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu