Manisa’da atıksu arıtma tesislerine bakım


Gündem 28.07.2021 15:00:00 0
Manisa’da atıksu arıtma tesislerine bakım

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde başarıyla işlettiği atıksu arıtma tesislerinin güvenliği için Ahmetli, Akhisar, Gelenbe, Gördes, Karakurt, Kula, Saruhanlı ve Turgutlu’daki tesislerin etrafında bulunan çitlerde bakım, onarım çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başarıyla işlettiği atıksu arıtma tesislerinin güvenliği için de çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ahmetli, Akhisar, Gelenbe, Gördes, Karakurt, Kula, Saruhanlı ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesislerinin etrafında bulunan çitlerde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Yapılan iş kapsamında toplamda 2 bin 470 metrelik hasar gören çit yenilenirken beton direk dikilip sökülmesi ve dikenli tel örgü çekilmesi işlemleri de yapıldı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonuyla Bakırçay ve Gediz havzalarında kirliliği önlemek adına il genelinde 19 atıksu arıtma tesisini başarıyla işlettiklerini söyledi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı