Manisa’da atıl alanlara renk geldi


Gündem 7.07.2021 15:30:00 0
Manisa’da atıl alanlara renk geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesinde 4 yeni noktada kaya bahçesi çalışması yaptı. Atıl durumda bulunan alanlarda doğal taş ve kurak iklime dayalı rengârenk çiçeklerle yapılan peyzaj çalışması, vatandaşların da beğenisini topladı.

MANİSA (İGFA) - Dev peyzaj uygulamalarıyla kentte yeşil dokuyu arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda bulunan küçük alanları da, kaya bahçeleriyle renklendiriyor.

Bu kapsamda Yunusemre ilçesi Tarzan Bulvarı, 19 Mayıs Bulvarı, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Birlik Caddesi’nin köşe noktalarda yer alan atıl alanlarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı kaya bahçesi çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, şehrimize bir yandan yeni yeşil alanlardan kazandırırken bir yandan da küçük atıl alanları kaya bahçeleriyle süslüyoruz. Bu kapsamda Yunusemre ilçemizde 4 noktada yeni kaya bahçesi uygulaması gerçekleştirdik.  Doğal taşların yanı sıra, kurak iklime dayalı rengârenk çiçeklerle süslenen kaya bahçemizden, vatandaşlarımızdan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bu anlamda tamamladığımız 4 yeni kaya bahçesiyle birlikte, ilimizde yapımını tamamladığımız kaya bahçelerinin sayıları 15 oldu" diye konuştu.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.