Manisa’da Büyükşehir personeline hizmet içi eğitim


Gündem 29.07.2021 18:00:00 0
Manisa’da Büyükşehir personeline hizmet içi eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hizmet içi eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi vermiş olduğu hizmet içi eğitimler ile hizmet kalitesini arttırmaya, vatandaşlara yönelik memnuniyet seviyesini üst çıtalara taşımaya devam ediyor. Vatandaşların memnuniyet düzeylerinin artması, personellerin daha iyi hizmet vermesi ve taleplerin en kısa sürede yerine getirilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, personellerine yönelik ‘Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)’ üzerine eğitim verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı EBYS ve Arşiv Şube Müdürvekili Gülin Karan Özkaya tarafından verilen eğitimde elektronik belge yönetim sistemi nedir, hedefleri ve avantajları, büyükşehir belediyesinin kullanmış olduğu ebys üzerinden gelen evrak ve giden evrak süreçleri hakkında bilgiler, giden evrak süreçlerinin tamamlanmasının ardından belgelerin elektronik imza ile imzalanarak postalanması, sonrasında ise resmi yazışma kuralları ile kullanıcılar tarafından yapılan hatalar üzerine genel bilgiler verildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”