Manisa’da Gökdere ve Hamidiye mezarlıkları korumaya alındı


Gündem 11.06.2021 15:00:00 0
Manisa’da Gökdere ve Hamidiye mezarlıkları korumaya alındı

Mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla 17 ilçede bulunan mezarlıklarda himaye çit çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kulaya bağlı Gökdere ve Hamidiye Mahallelerinin yeni mezarlık alanlarında da mezarlık güvenliğini sağladı.

MANİSA (İGFA) - Mezarlıkların bakım, onarım ve temizliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla da beton direkli himaye çit çalışmasını il genelinde sürdürüyor. İlk etapta 30 mezarlık için planlanan proje kapsamında, Kulaya bağlı Gökdere ve Hamidiye Mahallelerinin yeni mezarlık alanlarında da çalışmalar tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Kula Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ile birlikte mahallelere ziyarette bulunarak Mahalle Muhtarları Süleyman Kayalı ve Muhammet Umur ile hayata geçirilen çalışmayı inceledi.


YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu
Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde