Manisa’da haşereyle mücadele sürüyor


Gündem 6.07.2021 12:00:00 0
Manisa’da haşereyle mücadele sürüyor

Haşereyle mücadele çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı‘da sivrisinek şikâyetlerinin önüne geçebilmek amacıyla, sulak alanlarda larva mücadelesi yaparken, gece de sokak ilaçlaması yaptı.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz mevsimini rahat ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için haşereyle mücadele çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı‘da sivrisinek şikâyetlerinin önüne geçebilmek amacıyla ekiplerin yoğun bir mesai içerisinde olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Bu kapsamda ekiplerimiz, gündüz sivrisinek üreme alanı olan sulak alanlarda larva mücadelesine devam ederken, gece de sokak ilaçlamalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumartesi akşamı merkez ekip destekli 10 araç ile Saruhanlı ilçemizde tüm mahallelerimizde sokak ilaçlaması gerçekleştirdik. Halk sağlığını tehdit eden haşere gruplarına karşı mücadele çalışmamıza il genelinde devam edeceğiz” dedi. 


Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı
Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı
Promosyon listesi güncellendi Promosyon listesi güncellendi
Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...