Gündem

Gündem Haberleri

Manisa’da mezarlıklara bakım


Gündem 11.07.2021 15:00:00 0
Manisa’da mezarlıklara bakım

Manisada mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve yabancı ot ilaçlama çalışmaları gibi çok sayıda çalışmayı hassasiyetle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi.  

MANİSA (İGFA) - Manisa genelinde peyzaj alanlarının bakımı, yeşillendirilmesi, ağaçlandırma ve bitki bakımı gibi çalışmaları kararlılıkla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde mezarlıklarda bakım onarım ve çiçeklendirme çalışmalarını hızlandırdı. Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’nde kendi bünyesindeki serada yetiştirdiği çiçek ve bitkileri il mezarlıklara dikimini yaparak, mezarlıkları Kurban Bayramına hazırlıyor.


Düzce'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüyle kovalamaca Düzce'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüyle kovalamaca
İzmit'te 'mezarlık yeri' algısına 'dini tesis satışı' göndermesi İzmit'te 'mezarlık yeri' algısına 'dini tesis satışı' göndermesi
Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ