Manisa’da su taşkınlarına MASKİ önlemi


Gündem 14.06.2021 17:30:00 0
Manisa’da su taşkınlarına MASKİ önlemi

Manisadaki yağmur suyu ızgaraları ile ana kanallarda gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınlara karşı MASKİ tarafında koruma sağlandı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların yağışlardan olumsuz bir şekilde etkilenmesini engellemek amacıyla yağmur suyu ızgara temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince Merkez ilçe mahallerinde yağmur suyu ızgaraları ile ana kanallarda temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler ana cadde dışındaki yerlerde yaşanan münferit su birikmelerine de anında müdahale etti. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen taşkınların bir daha yaşanmaması için yapılan çalışmalar meyvesini verdi ve vatandaşların herhangi bir sorun yaşamasının önüne geçildi.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak