Manisa’da ücretsiz montajı yapılacak sayaçlar Saruhanlı’da anlatıldı


Gündem 31.07.2021 11:30:00 0
Manisa’da ücretsiz montajı yapılacak sayaçlar Saruhanlı’da anlatıldı

MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek ve Tirkeş mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek yeni nesil mekanik sayaçlarla ilgili bilgilendirme yaptı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum olarak kamu kaynaklarını verimli kullanmak ve hizmet kalitesini artırmak gayesiyle; program kapsamında altyapısı yenilenen ve yenilenecek olan köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bulunan abonelerin mevcut mekanik sayaçlarını uzaktan okumalı mekanik sayaç ile değiştirecek.

Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, bu uygulamayı anlatmak üzere Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek ve Tirkeş mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Akbaş, yeni sistemi tüm detayları ile mahalle muhtarları ve vatandaşlara aktardı.

Yeni nesil mekanik sayaçlar ve muhafaza kutularından ücret alınmayacağını vurgulayan Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, yeni nesil sayaçların mevcut olanlardan tek farkının üzerindeki anten vasıtasıyla radyo dalga frekansı yayarak personelin yürürken veya düşük hızda araç içerisinde okuma yapabilmesini sağlayacağını söyledi. Akbaş, “Sürekli gelişen ve değişen teknolojinin işlerimizin kolaylaşması adına kullanılması gerektiğine inanıyoruz. Bu çalışma kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması adına da büyük önem arz ediyor” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu