Manisa’da üreticinin yolu yenileniyor


Gündem 26.05.2021 16:00:00 0
Manisa’da üreticinin yolu yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Dağmarmara Bölgesinde mahalleler arası ulaşımın yanı sıra, İzmir ile bağlantıyı sağlayan yaklaşık 20 kilometrelik yolda çalışma gerçekleştiriyor.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Dağmarmara Bölgesi’nde Güney-Kuşlar-Karaköy ve Ören-Kabaçınar-Yunusdere Mahalleleri ile İzmir arasında bağlantıyı sağlayan yaklaşık 20 kilometrelik yolda çalışma gerçekleştiriyor. 

Çalışmaların tamamlanmasıyla üreticinin ürünlerini daha rahat pazarlayacağına dikkat çeken Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Dağmarmara grubu olarak nitelendirdiğiniz mahallerimize hizmet veren grup yolunda çalışma yapıyoruz. Bu noktada Irlamaz, Bozkır Mahallerinden İzmir il sınırına doğru yaklaşık 10 mahallemize hizmet veren 20 kilometrelik bir yol ağımızda genişletme çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalara müteakiben de temel serme çalışmalarımızı yapıyoruz. Genişletme çalışmasıyla birlikte alt temel ve yüksek oranda yağış alan bölgelerimizde hendek çalışmasıyla, korge boru çalışmasını tamamladık. Bu bölge, tarımsal potansiyeli yüksek bir ilçe. Aynı zamanda İzmir ilimizin Ödemiş ilçesi sınırıyla bağlantılı.  Aradaki ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.


Düzce'de trafik kazası 3 yaralı Düzce'de trafik kazası 3 yaralı
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor 17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Ruh sağlığı izinlerinde artış Ruh sağlığı izinlerinde artış
Kocaeli'de 65 yaş üstüne toplu taşımada sınırlama yok Kocaeli'de 65 yaş üstüne toplu taşımada sınırlama yok