Manisa’dan sosyal medya dolandırıcılığı uyarısı


Gündem 6.07.2021 09:30:00 0
Manisa’dan sosyal medya dolandırıcılığı uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, sosyal medya yoluyla yapılabilecek dolandırıcılıklara karşı uyarıda bulunuldu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, son günlerde facebook başta olmak üzere bazı sosyal medya uygulamalarında Manisa Büyükşehir Belediyesinin adı kullanılarak açılan sahte sayfalar yoluyla çekiliş düzenlendiği ve içeriği belirsiz bağlantılar verildiği belirtilerek, vatandaşların mağdur olmaması için bu tür bağlantılara kesinlikle tıklamamaları ve gördükleri hesapları şikayet etmeleri uyarısında bulunuldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde Facebook başta olmak üzere Twitter ve Instagram gibi sosyal medya uygulamalarında Büyükşehir Belediyemizin adı ve logosu kullanılarak, “Belediyemiz sponsorluğunda düzenlenen ilk 100 kişiye ücretsiz gezi turuna katılmak için formu doldurun” şeklinde bir paylaşımla içeriği zararlı olduğu anlaşılan bağlantılar verildiği çeşitli sayfalar oluşturulduğunu görmekte ve hemşehrilerimizden gelen şikayetlerden anlamaktayız. Büyükşehir Belediyemizin bu yoldan vatandaşlarımızdan hiçbir şekilde bilgi istemeyeceğini vurguluyor; hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamamaları adına bu tür sayfa ve bağlantılara kesinlikle tıklamamalarını ve gördükleri şüpheli sayfaları şikayet etmelerini önemle duyuruyoruz.”


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı