Manisa Gördes’e yeni HİS Göleti


Gündem 16.06.2021 15:00:00 0
Manisa Gördes’e yeni HİS Göleti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yeni Hayvan İçme Suyu (HİS) Göleti yapım çalışmalarına başladı.

MANİSA (İGFA) - Manisada Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yaklaşık 1000 adet besi hayvanın faydalanacağı göletin çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

İl genelinde üreticilerin ihtiyaçlarına yönelik desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvan üreticileri için gölet yapım çalışmalarına da devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu mahallelerde yeni hayvan içme suyu göleti yapımlarını sürdürürken, buna bağlı olarak yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde yeni hayvan içme suyu göleti kazandırmak için de çalışmalara başladı. Yeşilyurt Mahallesi’ne yapılacak olan göletin tamamlanmasıyla birlikte, göletten hem yaban hayvanlarının hem de üreticilerin besi hayvanlarının faydalanacağı belirtildi.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Gördesteki yeni gölet yapımı tamamlandığında üreticinin de elini rahatlatmış olacağını söyledi.


SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM! SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM!
TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı