Manisa için Ankarada Çevreci ziyaret

Ankarada bir dizi temaslarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu ziyaret etti.


Gündem 12.03.2021 16:00:00 0
Manisa için Ankarada Çevreci ziyaret

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehre kazandırılması planlanan proje ve yatırımları takip etmek amacıyla Ankara ziyareti gerçekleştiren Başkan Cengiz Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu da makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkayanın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla hazırladığımız projeleri detayları ile aktardı. Manisa için olumlu adımlar attıklarını kaydeden Başkan Ergün, şehrimizin geleceğini planlamaya devam ettiklerini söyledi.


Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla