Manisa İmceler’de çit çalışması


Gündem 9.07.2021 14:30:00 0
Manisa İmceler’de çit çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Demirci ilçesi İmceler Mahalle Mezarlığında himaye çit çalışması gerçekleşti.

MANİSA (İGFA) - Manisada Demirci’nin İmceler Mahalle Mezarlığı’nda yaklaşık 50 yıl önce güvenliğin sağlanması amacıyla, mahalle sakinleri taşlarla güvenlik çalışması yaptı. Mezarlığın etrafında örülen taşlar zaman içerisinde işlevini de yitirmeye başladı.

Mezarlığa yabani hayvan girişini önlemek ve güvenliği sağlamak amacıyla İmceler Mahalle Muhtarı Nuri Özdemir de, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden himaye çit çalışması talebinde bulundu. Mahalle Muhtarının talebine duyarsız kalmayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mezarlıkta tel çit çalışması yapılması talimatında bulundu. Çalışmanın ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Bakım-Onarım Şube Müdürü Gözde Kuzu Koç ve Demirci Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Gökhan Aslan da mezarlık da incelemede bulundu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı