Manisa Kayışlar’a bir günde içme suyu deposu


Gündem 9.07.2021 18:30:00 0
Manisa Kayışlar’a bir günde içme suyu deposu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesine 100 tonluk prefabrik içme suyu montajı yaptı. 18 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının sona yaklaşıldığı mahallede 50 bin metrekarelik üstyapı işine de başlandı.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yatırımlarına devam ediyor.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Kayışlar Mahallesinde 18 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret ederek Muhtar Baki Ulu ile bir araya geldi. Daire Başkanı Emir ayrıca, montajı tamamlanan 100 tonluk içme suyu deposundaki çalışmaları da inceledi.  

Altyapı çalışmaları yürütülen mahallelerin üstyapısını da yenileyen MASKİ, Kayışlar’da 50 bin metrekarelik kilit parke taş ve bordür döşeme işine de başladı.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.