Manisa kilit parkede marka haline geldi


Gündem 9.07.2021 10:00:00 0
Manisa kilit parkede marka haline geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Salihlide bulunan Beton, Parke, Bordür ve Büz Fabrikasına ziyarette bulundu.

MANİSA (İGFA) - Manisada üretken belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Salihli Beton, Parke, Bordür ve Büz Fabrikası çalışmalarına tüm hızıyla sürüyor. Kilit parke, beton fabrikasının kalitesi ile marka haline geldiğini, diğer iller tarafından da takip edildiğini ve fabrikaya teknik geziler düzenlendiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kaliteli işçilik ile yüksek kaliteli kilit parke taşlarının üretildiğini dile getirdi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kamu kaynaklarının etkin kullanılmasında büyük önem taşıyan tesiste incelemelerde bulundu. Öztozluya incelemeleri esnasında Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Arslan, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Salihli Muhtarlı İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı, İştirakler ve Koordinasyon Şube Müdürü Ersoy Vitaş eşlik etti.

Ayda 120 bin metrekare taş ürettiklerini ancak yapılan taşın kalitesi ve işçiliği belli olduğunu kaydeden Öztozlu, "Burada üretilen taşlar Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün projelerinde kullanılıyor" dedi. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Arslan de, Büyükşehir ve MASKİnin tüm projelerine malzeme verdiklerini kaydederek, "Bundan sonra mevcut projelerin bir katı daha gelse onlara da cevap verebilecek durumdayız. Gerek çalışanlarımızın performansı gerek ürettiğimiz malın kalitesi gerekse de başkanımızın bize desteği üst noktada" diye konuştu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı