Manisa Kırkağaç’ta yerinde yatırım incelemesi


Gündem 30.07.2021 15:30:00 0
Manisa Kırkağaç’ta yerinde yatırım incelemesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi işbirliğinde ilçeye kazandırılacak olan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği binası ve Kırkağaç Belediyesi şantiye binası ile kapalı halı saha projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi işbirliğinde ilçede yapımına devam edilen Amirliği binası ve Kırkağaç Belediyesi şantiye binası ile kapalı halı saha projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Kırkağaç Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Mahalle Muhtarları ve teknik personeller birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği binası ve Kırkağaç Belediyesi şantiye binasında incelemeler yapan Daire Başkanı Uğur Topkaya, en kısa zamanda inşaat çalışmalarının tamamlanarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi’nin hizmetine sunulacağını kaydetti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya daha sonra halı saha projesinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.


FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor
LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni