Manisa ‘Kırmızı Beyaz’ aydınlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hizmet Binası, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı ile Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi’ni ‘Kırmızı Beyaz’ renklerle aydınlattı.


Gündem 23.04.2021 14:00:00 0
Manisa ‘Kırmızı Beyaz’ aydınlandı
MANİSA (İGFA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehri ‘Kırmızı Beyaz’ renklere bürüdü. Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, kırmızı beyaz renklerle aydınlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti’nin sembolü olan Ay Yıldız şeklinde ışıklandırılırken; bina girişine de dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kurumsal web sitesi hizmetlerini de, kırmızı beyaz zemin üzerine ay yıldız tasarımı ile kullanıcılara sundu.

Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak