Manisa Kula’da hayvan üreticilerine gölet desteği


Gündem 13.07.2021 13:00:00 0
Manisa Kula’da hayvan üreticilerine gölet desteği

Üreticilere her alanda destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarları ve vatandaşların gölet talebini de geri çevirmiyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesine bağlı Çarıkballı Mahallesi’ne yeni hayvan içme suyu göleti yapımı için çalışmalara başlandı.

MANİSA (İGFA) - Kırsal kalkınmayı desteklemek ve üreticilere yönelik projeleriyle her alanda çiftçinin yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarı ve vatandaşlardan gelen talep üzerine, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Kula ilçesine bağlı Çarıkballı Mahallesi’nde yeni hayvan içme suyu göleti yapım çalışmalarına başladı.

Mahallede bulunan besi hayvanlarının yanında, yaban hayvanlarının da faydalanacağı gölette çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, her alanda üreticilerin yanında olduklarını belirterek, "Hayvan içme suyu göletleri çalışmalarımız da hayvancılığın yaygın olduğu ilçelerimizde kararlılıkla sürüyor. Bu kapsamda Kula ilçemiz Çarıkballı Mahallesi’nde yeni gölet yapım çalışmalarına başladık. Merada otlayan besi hayvanlarının ve yaban hayvanlarının özellikle yaz aylarında daha da ihtiyaç duyduğu temiz su kaynağını bu göletler vasıtasıyla sağlamış oluyoruz. Üreticimize desteklerimiz devam edecek” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı