Manisa’nın millileri ışık saçtı


Gündem 23.05.2021 16:00:00 0
Manisa’nın millileri ışık saçtı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un aerobik cimnastikte Milli Takım’a seçilen sporcuları Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman, Dünya’nın en iyi cimnastikçileri ile yarışıp elemeleri geçerek finale kaldılar. Finalde topladıkları 19.050 puanla Dünya beşincisi olan sporcularımız, büyük gurur yaşattılar ve gelecek adına umut verdiler.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor, her branşta başarısıyla umut veriyor. 10 Nisan 2021 tarihinde Manisa’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek Tek Bayan, Tek Erkek, Çift ve Trio kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takım’a seçilen sporcularımız Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman, Azerbaycan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkına sahip oldular. 21-22 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan’ın Bakü kentinde yapılan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası elemelerine katılan Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman üçlüsü, Dünya’nın en iyi cimnastikçileri ile yarışıp, elemeleri geçerek finale kalmaya hak kazandılar.

AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN UMUT OLDU

İlk defa dünya arenasında boy gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un milli sporcuları, finalde topladıkları 19.050 puanla Dünya 5.’si olarak ışık saçtılar ve “biz de Dünya’da varız” mesajını verdiler. Sporcularla gurur duyduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Jimnastikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, “Bu yarışma bundan sonra Eylül ayında İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanma ve İstiklal Marşımızı Avrupa’ya dinletme adına umut oldu” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında