Manisa’nın minik ressamlarından sergi


Gündem 17.06.2021 17:30:00 0
Manisa’nın minik ressamlarından sergi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi minik ressamları, geride kalan eğitim sezonunda yapmış oldukları resimlerden oluşan sergiyi beğeniye sundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören minikler yaptıkları resimleri beğeniye sundu.

Kültür ve Sanat Merkezleri öğretmenlerinin de katıldığı serginin açılışı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan’ın kestiği kurdele ile gerçekleşti. Sergide yer alan resimler hakkında bilgi alan Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, resimleri tek tek gezerek, eser sahibi öğrencilerden bilgi aldı. Öğrenci velilerinin de yer aldığı sergi, 21 Haziran Pazartesi gününe kadar gezilebilecek. 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!