Manisa Nusret Köklüde değişim rüzgarları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Laleli Mahallesi Nusret Köklü Caddesi’ne yepyeni bir görünüm kazandırdı.


Gündem 4.04.2021 17:00:00 0
Manisa Nusret Köklüde değişim rüzgarları
MANİSA (İGFA)- Fen İşleri ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada, ilk olarak kaldırım ve bordür düzenlemesi yapıldı. Daha sonra ise, atıl durumda olan peyzaj alanlarına Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın özenli çalışmasıyla güzel bir görünüm kazandırıldı. Son olarak ise, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmasıyla, cadde ışıl ışıl görünüm kazandı.  Yürütülen çalışma nedeniyle memnuniyetini dile getiren Laleli Mahalle Muhtarı Yadigar Şahin, “Çok güzel oldu. Mahallemiz, eski bir yerleşim yeri olmasına rağmen son zamanlarda yapılan en iyi çalışmaydı. Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Emeğine sağlık” dedi. Yapılan çalışmada 12 bin metrekarelik peyzaj uygulaması yapıldığına dikkat çeken Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Burası Manisa’nın çok eski caddelerinden birisi. En son düzenleme yaklaşık 30 yıl önce yapılmış. Caddede peyzaj alanlarında atıl durumda olan kamelyaları ve taş bankları kaldırarak, yeni bir peyzaj uygulaması yaptık. Taylan Sokakla birlikte bölgede yaklaşık 12 bin metrekare peyzaj uygulaması gerçekleştirdik” dedi.
Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da yapılan çalışmanın vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.



Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı