Manisa Sarıgöl’de mezarlıklar güvenli hale geldi


Gündem 5.07.2021 10:00:00 0
Manisa Sarıgöl’de mezarlıklar güvenli hale geldi

Manisada il genelinde mezarlıkların güvenliğini sağlamak adına tel çit ihalesi gerçekleştiren ve mahalle mezarlıklarının etrafını tel çit ile çevreleyerek, güvenli hale getiren Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine bağlı Kızılçukur ve Selimiye mahalle mezarlıklarında da tel çit çalışmasını tamamlayarak, mezarlıkları daha güvenli hale getirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl ilçesine bağlı Kızılçukur ve Selimiye mahallelerinin mezarlıklarında tel çit çalışmasını tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Gözde Koç, Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçarslan, Kızılçukur Mahallesi Muhtarı Hasan Çolak ve Selimiye Mahallesi Muhtarı Ercan Çınar, tel çit çalışmasının tamamlandığı mezarlıklarda incelemelerde bulundu.

Kurban Bayramı öncesinde il genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği konusunda çalışmaların hassasiyetle sürdüğünü belirten Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gözde Koç, bu kapsamda Sarıgölde Selimiye ve Kızılçukur mahallelerin mezarlıklarında tel çit çalışması tamamlanarak, mezarlıkların daha güvenli hale getirildiğini söyledi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.